Menú Calçotada

Menú Calçotada

Calçots de primera, carn de proximitat i crema catalana casolana us faran gaudir de la tradició més arrelada.

El menú calçotada és el menú per excel·lència a moltes masies catalanes durant els mesos d’hivern.

Un clàssic de la nostra terra, el calçot. Originari de Valls s’ha exportat per tot Catalunya. Com diuen els entesos, el secret és la salsa, la Salbitxada. Al restaurant Cal Pupinet de Castellbisbal us els oferim com una opció més de la carta o inclosos en el menú. La Calçotada és l’estrella dels mesos d’hivern. És amb diferència l’excusa més emprada entre amics i família per compartir àpats poc després de les trobades nadalenques. Tenen el seu punt culminant l’últim diumenge de gener amb la Festa del Calçot de Valls.

Moltes combinacions son possibles dins el menú calçotada, servits en una teula de ceràmica perquè aguantin la temperatura, els calçots son el primer plat de totes les combinacions. De segón, una completa graellada de carn amb mongetes del Ganxet completa la part principal de l’àpat. Les postres, crema catalana feta a casa, com la de tota la vida i acompanyada d’una copeta de cava, ajuda a donar a la Calçotada de Cal Pupinet el seu tret distintiu.

Per beure els oferim vi blanc o negre servits ens autèntics porrons catalans fets a mà. Com sempre, l’aigua, el pa torrat amb tomàquet i el cafè també estan inclosos en el preu del menú.

A Cal Pupinet els poden servir les calçotades en el nostre celler o en un dels salons privats o a peu dret en una de les sales grans.

 

Veure menú en pdf.

 

 

34,00€ per persona (10% d’IVA inclòs)

El menú també inclou cafè aràbic selecció, aigua i mini-xapates

Preu especial amb la promoció #Somdelaceba 31,00 €

* En cas de ser un grup de més de 10 persones el segon plat serà graellada de carn per a tothom
* Promoció no acumulable amb altres ofertes

 

 

 

 

<< Tornar a “Què tenim”