REVETLLA DE SANT JOAN 2018


REVETLLA DE SANT JOAN 2018

VIU UNA REVETLLA MÀGICA A CAL PUPINET

Un any més, a Cal Pupinet tornem a obrir les portes de la nostra Terrassa-Jardí per compartir amb vosaltres i els vostres familiars i amics la nit més curta i màgica de l’any, i celebrar el solstici d’estiu a l’aire lliure, gaudint del menú especial per aquesta data tan senyalada,  harmonitzat amb bona música i ball fins ben entrada la nit.

 

SANT JOAN
 Llums, gresca i xerinol·la,espanta-sogres, piules i coets,celebrant l’estiu que començala nit de Sant Joan, amb el cor pres.
Gotes de suor que rellisquenper les galtes vermelles de la calor,d’un munt de fogueres encesesque cremen rampoines sense valor.
L’un ha donat una cadira,la mare, un vell tocador,el fuster, una taula atrotinada,i jo, el meu cavallet de cartró

Les flames s’enlairen a la conquestad’un ninot de fusta que, al bell munt,controla aquella gran batalla,on bé sap que serà l’últim vençut.
Ja només en queden cendresi una forta olor de socarrimatque el vent s’endú, mentre la quitxalla,dansa al voltant d’un general ja cremat.
I l’estiu tot just desperta,i encara, quan acabi, tots recordaranl’esperit emocionat i d’alegria,d’aquella nit, nit de Sant Joan
 Àngels Torres

 REVETLLA DE SANT JOAN 2018

Com diuen els de Laxa’n’Busto: “Cada instant és únic, no es repetirà” veniu i gaudiu dels nostres plats, en un entorn singular i amb molt bona companyia… us la deixareu perdre?
Per tal que no us quedeu sense taula, us recomanem que feu la reserva previament al nostre web, per WhatsApp al 661338891 o bé trucant al 937720209.