III Ruta de la Tapa a Castellbisbal


La Pupineta Torna a l’Esbarjo

El cap de setmana de l’1 al 3 de juny, Castellbisbal celebra la tercera edició de la Ruta de la Tapa.

En aquesta ocasió, carregarem la Pupineta amb tot d’ingredients per convertir-los en les elaboracions que seran les delícies que estimularan els vostres paladars. Amb la nostra tripulació de Cal Pupinet, navegarem rumb al pati de l’Esbarjo, allà atracarem i llençarem les nostres amarres fins diumenge.

Vieira amb escuma de gambes

Aquest any us presentarem la “Vieira a la planxa amb escuma de gambes”  la tapa que presentarem al concurs, juntament amb més propostes gastronòmiques.

I per fer-vos gaudir d’una experiència memorable en la seva degustació, hem decidit transportar-vos la platja fins a casa. L’aroma del mar a través del perfum que desprenen les sardines a la brasa,  les veus de “Grup d’Havaneres de Castellbisbal” al son de les havaneres, harmonitzaran la vetllada i acompanyat de rom cremat.

 

No deixeu de venir a veure’ns, degustar les propostes que us oferim, gaudirem tots plegats en un ambient distés, en un entorn singular i  envoltats de la millor companyia, la vostra.

 

Una menció especial com a agraïment per la col·laboració de “Grup d’Havaneres de Castellbisbal”  i també a l’Ajuntament de Castellbisbal que ens ha permès repetir en aquest indret tan apreciat per nosaltres com és el pati de l’esbarjo i que está disponible per a tots els establiments participants.