FESTA MAJOR DE SANT VICENÇ 2018


FESTA MAJOR DE SANT VICENÇ 2018

FESTA MAJOR DE SANT VICENÇ 2018

No et quedis a casa, vine i celebra la Festa Major de Sant Vicenç 2018. El proper dissabte dia 20 de gener a partir de les 23:30h, ens vestim de festa major i us esperem a la nova “Festa del Pupi Lounge Club”. Gaudireu de la música actual que més sona a les emisores de ràdio i una selecció de grans èxits.

I si no us voleu posar el davantal per fer-vos el sopar, poseu-vos ben macus que nosaltres ens ocupem de tot, podeu sopar de carta o algún dels nostres menús com ara el menu cap de setmana i festius o el menu especial parelles . La recomanació per aquesta nit, si encara no l’heu tastat, probeu els raviolis de pasta fresca amb foie d’ànec i oli de tòfona. Suaus, cremosos i per descomptat deliciosos!

Recordeu que disposem de Salons Privats per grups amb diverses capacitats i de Salons Compartits , tots ells comfortables, amb una exquisita decoració que transmet una gran calidesa fent més acollidora la vostra estada.

Com a novetat, després del sopar, us proposem que mentre feu la digestió, abans de ballar a la pista al ritme de la nostra música, no us perdeu de tastar el Cocktail sorpresa, especial per aquesta festa.

Cada festa al Pupi Lounge Club serà única, us la voleu perdre?