VERBENA DE SAN JUAN 2018


VERBENA DE SAN JUAN 2018

VIVE UNA VERBENA MÁGICA EN CAL PUPINET

Un año más, en Cal Pupinet volvemos a abrir las puertas de nuestra Terraza-Jardín para compartir con vosotros y vuestros familiares y amigos, la noche más corta y mágica del año. Celebraremos el solsticio de verano al aire libre, disfrutando del menú especial para esta fecha tan señalada, harmonizado con buena música y baile hasta bien entrada la noche.

SANT JOAN
 Llums, gresca i xerinol·la,espanta-sogres, piules i coets,celebrant l’estiu que començala nit de Sant Joan, amb el cor pres.
Gotes de suor que rellisquenper les galtes vermelles de la calor,d’un munt de fogueres encesesque cremen rampoines sense valor.
L’un ha donat una cadira,la mare, un vell tocador,el fuster, una taula atrotinada,i jo, el meu cavallet de cartró

Les flames s’enlairen a la conquestad’un ninot de fusta que, al bell munt,controla aquella gran batalla,on bé sap que serà l’últim vençut.
Ja només en queden cendresi una forta olor de socarrimatque el vent s’endú, mentre la quitxalla,dansa al voltant d’un general ja cremat.
I l’estiu tot just desperta,i encara, quan acabi, tots recordaranl’esperit emocionat i d’alegria,d’aquella nit, nit de Sant Joan
 Àngels Torres

 VERBENA DE SAN JUAN 2018

Como dicen los de Laxa’n’Busto en una de sus canciones: “Cada instant és únic, no es repetirà/Cada instante es único, no se repetirá” venid y disfrutad de nuestros platos, en un entorno singular y con muy buena compañía… ¿os lo váis a perder?
Con tal de que no os quedéis sin mesa, os recomendamos que hagáis la reserva previamente en nuestra web, a través de WhatsApp al 661338891 o bién llamándonos al 937720209.