Dinar amb nens

Gaudeix de Cal Pupinet en família

Vine a dinar amb nens, tots en gaudireu.

Trieu un dia per venir a dinar amb nens a Cal Pupinet. A la nostra terrassa jardí els més menuts de la família passaran una bona estona amb els monitors. Tallers, jocs gegants i moltes coses més us esperen a Cal Pupinet, Castellbisbal.

Més avall teniu un calendari on podeu consultar els millors dies per venir a dinar amb nens. Pràcticament tots els diumenges i festius i algun dissabte.

A part de la proposta de venir a dinar amb nens a Cal Pupinet i fer ús del servei gratuït de monitors, dins el nostre bloc a la categoria Territori podeu trobar diferents propostes per descobrir el que ens envolta. Diferents maneres de passar un matí per acabar gaudint d’un bon àpat a Cal Pupinet. Excursió al Pont del Diable i la Torre Fossada, visitar el Museu del Tractor d’Època, etcètera etcètera.

Pel que fa a l’oferta gastronòmica que us oferim, tots els cap de setmana tenim el Menú Gourmet així com la carta de cada dia. A l’hivern, els calçots son també els protagonistes. Pel que fa als més petits, sempre hi ha un parell d’opcions molt atractives pels menuts que les podeu consultar a la secció infantil de la carta.

Si esteu interessats en algun dia que no està marcat al calendari, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Sempre intentem donar solucions als nostres clients. Podeu utilitzar el nostre formulari de contacte d’aquesta mateixa pàgina web o via correu electrònic a info@restaurantcalpupinet.com.

També podeu veure un seguit de fotografies d’alguns dels jocs que tenim, exemples de tallers, etc.

I recordeu, venir a dinar amb nens a Cal Pupinet sempre és una bona decisió!

 

Propers dies amb servei de monitoratge

 

 

 

 

<< Tornar a “Què tenim”