AGENDA I CURIOSITATS DEL MAIG A CAL PUPINET 2018


Agenda i curiositats del maig a Cal Pupinet 2018

“El pernil: taller i tast”

Divendres 25 de maig a partir de les 20:30h 

Màxim 26 persones.

Voleu aprendre a triar un bon pernil sense tenir por d’equivocar-vos? Hi ha molts matisos a tenir en compte com són l’aspecte extern, l’aspecte intern, la textura, el gust i l’aroma,  Us proposem participar en aquest taller a càrrec de Cardús Pernils, en el que us endinsareu al món dels pernils, descobrireu curiositats i característiques i en tastareu varietats.

Les inscripcions  les podeu fins al mateix dia presencialment al mateix restaurant, o fins el dia abans per correu electrònic a través de l’adreça reserves@restaurantcalpupinet.com o per Whatsapp al 661338891 . Només seran vàlides les inscripcions un cop efectuat el pagament.

A més aquesta nit tindrem un menú degustació especial dedicat al pernil que us sorprendrà, no us perdeu l’oportunitat de tastar-lo i gaudir-lo.

Veure presentació del menú en pdf.

Preu del taller 5,00€/persona

Preu del menú DEGUSTACIÓ 20,00€/persona

Preu especial taller i sopar 20,00€/persona

 

Al Maig, l’olivera florirà i el blat granarà

 

pupi lounge club

Les Obertures previstes del Pupi Lounge Club d’aquest mes són:

– Dissabte 26 de maig:  a partir de les 00:30

 

 

QUÈ FER PELS VOLTANTS?

A Cal Pupinet, tenim Salons Privats per grups amb diverses capacitats i Salons Compartits per si veniu sols, acompanyats o en petit comité, llestos per fer-vos gaudir de l’experiència d’assaborir els nostres plats.

Entre setmana teniu el nostre menú BUSINESS els caps de setmana d’abril el menú GOURMET , les nits de divendres i dissabte els menús PARELLES i en tots els dies sempre disponible la nostra CARTA .

Si voleu combinar activitats abans o després de venir a fer l’àpat amb nosaltres, aquest mes de maig a Castellbisbal tenim:

– Dissabte 19 de maig a les 12:00h
Tots nosaltres amb Nona Umbert (Biblioteca Josep Mateu i Miró)

“Conte especial, espectacle de contes per parlar i gaudir.”

– Divendres, 18 de maig de 2018 (De 16:30 h a 20:45 h)
Mercat Pota-roig. Dia Internacional dels Museus. (Espectacles i activitats itinerants)

” Carrer de Pi i Margall, Museu de la Pagesia, Plaça de l’Església, carrer Major, carrer dels Balcons, Plaça de l’Església”