Agenda i curiositats de Març a Cal Pupinet 2018


Agenda i curiositats de Març a Cal Pupinet 2018

Agenda i curiositats de Març a Cal Pupinet 2018

“Especial Pupi Lounge Club: Divendres 23 de març a partir de les 00:30h, Primer Concurs de Bachata Amateur. Inscripcions fins al mateix dia a Cal Pupinet. Per a més informació enviar un correu a info@restaurantcalpupinet.com”

Com cada dia a Cal Pupinet us esperem amb les taules parades tant als Salons Privats per grups amb diverses capacitats i als Salons Compartits , llestes per fer-vos gaudir amb els nostres plats de la millor cuina tradicional de l’entorn.

Entre setmana teniu el nostre menú BUSINESS els caps de setmana de març trobeu elmenú CALÇOTADA i el menú GOURMET , les nits de divendres i dissabte els menús PARELLES i en tots els dies sempre disponible la nostra CARTA .

Seguint la tradició de la Quaresma, els dimecres i divendres no falten a les postres els deliciosos bunyols artesanals acompanyats amb vi dolç. I per descomptat tant a la carta com al menú sempre hi ha propostes de peix i verdures que faran un plaer seguir la tradició, no us deixeu de tastar, si encara no ho heu fet, els nostres bunyols cremosos de bacallà ben calentets són irresistibles.

Per la Mare de Déu de març la múrgola treu el nas

Les Múrgules, bolets primaverals, preuats a la gastronomia no poden faltar a la nostra oferta gastronómica, deixeu-vos sorprendre per les nostres: “Múrgules a la crema de foie”

Les Obertures previstes del Pupi Lounge Club d’aquest mes són:

– Dissabte 10 de març: Festa dels 80’s & 90’s amb DJ Pere Antenes a partir de les 00:30
– Dissabte 17 de març: a partir de les 00:30
– Divendres 23 de març: Concurs de Bachata organitza DJ Santos a partir de les 00:30

Recomanacions per abans de venir a dinar d’aquest mes de març a Castellbisbal

– Diumenge 11 de març a les 12:00h (gratuït)
UNA, quartet de cordes i veu

El repertori d’UNA inclou cançons pròpies i d’arreu, recollint les que emocionen: cançons de Chico Buarque, música tradicional de l’Argentina i el Brasil, poemes musicats, composicions pròpies, entre d’altres. La seva música és fruit de les experiències viscudes, d’allà on venen i d’allà on volen estar.

UNA, quartet de cordes i veu