AGENDA I CURIOSITATS DE L’ABRIL A CAL PUPINET 2018


AGENDA I CURIOSITATS DE L’ABRIL A CAL PUPINET 2018

Agenda i curiositats de L’ABRIL a Cal Pupinet 2018

“Tasta’ns a l’abril: El vermell ens posa a mil”

Tasta’ns:

A Cal Pupinet us proposem unes jornades gastronòmiques singulars, en les que donem protagonisme a un ingredient, un color, un sabor, una textura, un origen, una estacionalitat… Una idea cau a les nostres mans, l’amassem i comença a pendre forma, remenem suaument, la posem a coure lentament, fent xup-xup, la condimentem armoniosament i arriba el moment de presentar-la al plat, llesta per ser servida a la vostra taula. Trobareu propostes per tots els paladars, tant pels intrèpids com pels més convencionals. Deixeu-vos sorprendre!!!

El vermell, color de la passió, prendrà protagonisme en aquesta ocasió a la jornada del 21 al 29 d’abril: on els tòmaquets, pebrots, remolatxes, tonyines, tàrtars, maduixes, gerds… seran les delicies dels vostres plats. (properament publicarem més informació i detalls d’aquesta jornada)

Tenim Salons Privats per grups amb diverses capacitats i Salons Compartits per si veniu sols, acompanyats o en petit comité, llestos per fer-vos gaudir de l’experiència d’assaborir els nostres plats.

Entre setmana teniu el nostre menú BUSINESS els caps de setmana d’abril el menú GOURMET , les nits de divendres i dissabte els menús PARELLES i en tots els dies sempre disponible la nostra CARTA .

 

Per l’Abril Espigues Mil

 

 

EL CAVALLER ENAMORAT

Montse Ginesta
 
Sóc un cavaller de ferro,
de ferro,
coure i llautó,
però tinc el cor de nata,
de nata, mèl i cotó,
i avui et porto una rosa,
una rosa

i un petó!

Aquest any per Sant Jordi ens trobareu, en una parada davant del restaurant, venén les tradicionals roses de la diada i a més d’experències gastronòmiques a casa nostra. No us estigueu de passar a veure’ns.

pupi lounge club

Les Obertures previstes del Pupi Lounge Club d’aquest mes són:

– Dissabte 14 d’abril: Festa Especial Fira d’abril  amb DJ Pere Antenes a partir de les 00:30

la pupinada 

PER PRIMERA VEGADA CAL PUPINET AMB EL CLUB MINDUNDIS TEAMORGANITZEM “LA PUPINADA”, UNA JORNADA SOLIDÀRIA ELS DONATIUS DE LA QUAL ANIRAN DESTINATS AL PROGRAMA HOSPITAL AMIC DE L’HOSPITAL INFANTIL SANT JOAN DE DÉU.

QUÈ FER PELS VOLTANTS?

Si voleu combinar activitats abans o després de venir a fer l’àpat amb nosaltres, aquest mes d’abril a Castellbisbal tenim:

– Dissabte 07 d’abril a les 12:00h
Dragon Tales amb La Minúscula (Biblioteca Josep Mateu i Miró)

“A la Biblioteca Josep Mateu i MIró”

– Diumenge 08 d’abril a les 18:00h (5€)
La nena dels pardals (teatre infantil)

“Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens.”

– Dissabte 21 d’abril a les 12:00h
Biliòfilus amb Ruskus Patruskus (Biblioteca Josep Mateu i Miró)

“Teatre, màgia i titelles.”

– Diumenge 22 d’abril a les 19:00h (10-12€)
Sota la catifa (teatre)

“Un thriller trepidant, que et convida a jugar a detectius abduïts per l’intriga de l’espectacle i que atrapa, perquè parla de coses que ens ressonen i ens fan reflexionar, amb pinzellades de rabiosa actualitat.”