Menus per a grups

Àpats per a grups.

Cal Pupinet el millor lloc per venir en grup.

Situada dins del sector empresarial de Santa Rita, es troba la nostra singular masia catalana. Un oasi al mig de la voràgine diària, on deixar que el nostre gran equip humà us transmeti el comfort i la comoditat de sentir-vos a casa, amb la tranquilitat que us proporcionen amb la seva professionalitat i experiència.

Nosaltres ens preocupem de tot mentre gaudiu del benestar d’una gran experiència gastronòmica.

Descobreiu alguns dels serveis que tenim a la vostra disposició i no deixeu de sol·licitar-nos més informació:
Contacte

 

 

Menús a mida

cuina-inici

Moments íntims

Els nostres salons privats i plens d’encant, aporten gran intimitat i tranquilitat mentre degusten els nostres plats

Moments Compartits

També els nostres salons i espais són ideals per compartir àpats servits de manera tradicionals, aperitius i degustacions més informals o moments de complicitat entre copes amb la familia, els amics i/o els companys

Moments de Diversió

Un aniversari, una reunió d’antics companys, un comiat de solter@, qualsevol pretexte és bo per reunir-vos i realitzar un àpat informal. La nostra discoteca s’engalana i s’ambienta amb música mentre degusteu i parleu comodament. I després de les postres s’atenua la llum i comença la festa, els ritmes més actuals combinats amb grans exits d’altres decades tant pels que vulguin ballar com pels que prefereixin degustar una bona copa en la comoditat dels nostres sofàs.

Pupi Lounge Club

El nostre pub musical l’espai ideal per culminar la vostra vetllada.

Un ambient distés, harmonitzat amb la decoració i bona música, ideal per relaxar-se, passar una bona estona entre riures, balls i copes.

Poden seguir les activitats que els proposem, al nostre perfil a FACEBOOK

Podeu trucar-nos al 937720209 per concretar una visita, també a través del formulari de contacte d’aquesta mateixa pàgina web o via correu electrònic a info@restaurantcalpupinet.com

 

 

 

 

<< Tornar a “Què tenim”