Comunions

Celebració de Comunions

Si els vostres fills/filles estan en edat de celebrar la comunió, tingueu present que Cal Pupinet serà el millor lloc per fer-ho, A la nostra terrassa, els nens i nenes podran jugar i correr sense perill, i vosaltres estareu tranquils. Gaudiu en família en el millor entorn en aquest dia tan especial.
A més de recordar aquesta data la resta de la seva vida, és un dia que els nens i nenes esperen amb molta il·lusió. Us animem a que feu participar als vostres nens i nenes i els impliqueu en algunes preses de decisions sobre el dia de la seva celebració com pot ser el cas de l’elecció del menú, Pensant en els protagonistes, a part de menús més tradicionals, en els que s’organitza aquest dia més enfocat a una reunió pels adults, us volem oferir uns menús de comunió per a nens pensats per fer que siguin especials i en conservin un bon record.

UNA COMUNIÓ diferent

Us oferim opcions per marcar la diferència sense haver de gastar molts diners. Seguint la línia de casa nostra, us proposem:
– Decorar l’entorn amb el color o amb algun personatge d’animació preferit dels vostres fills i filles.
– Una altra proposta podria ser incloure una paradeta de dolços i llaminadures i destapar-se a les postres.
– Substituir els tradicionals recordatoris per galetes individuals amb la inicial dels vostres nens i nenes.
– Podeu contractar un servei d’animació per a comunions amb un ampli ventall d’opcions.

ELS NOSTRES salons i ESPAIS

Tenim Salons Compartits , i Salons Privats amb diferents capacitats, per a celebracions petites i íntimes a partir de 6 persones com per les grans i nombroses fins a un màxim de 500 persones.

EL MILLOR RESTAURANT DE LA ZONA PER A COMUNIONS

Si voleu deixar-vos aconsellar, al restaurant Cal Pupinet som especialistes en l’organització de Comunions, més de 40 anys ens avalen i segur que podem donar-vos moltes bones idees. Us convidem a venir-nos a veure, us atendrem amb molt de gust!

Contacte

Anar amunt

<< Tornar a “Què tenim”